Szoftverek

Forgalmazott termékek

Bentley
Bentley - MicroStation termékcsalád

A MicroStation termékcsalád kifejlesztője és forgalmazója az amerikai székhelyű Bentley Systems, Inc. cég, mely a professzionális CAD termékek és szolgáltatások terén vezető szerepet tölt be. Termékei világszerte több mint 250 000 szakember és 600 alkalmazásfejlesztő tapasztalatain alapulnak, a legkülönbözőbb mérnöki területeken. Az 1984-ben alapított Bentley mára a világ egyik leggyorsabban fejlődő szoftverfejlesztő vállalatává vált. Magyarországi képviseletét 1997-ben nyitotta meg Budapesten.

Tudjon meg többet

Euclideon
Euclideon - Geoverse termékek

Az ausztráliai székhelyű céget Bruce Robert Dell programozó alapította azzal a szándékkal, hogy forradalmasítsa a 3D adatok megjelenítését az informatikában. Az általa kidolgozott keresőalgoritmus (amely hasonló a Google keresőjében alkalmazotthoz) lehetővé teszi, hogy egy átlagos, középkategóriás számítógépen is megjeleníthessünk hatalmas, több tíz gigabájtnyi pontfelhőket, és azokban gyorsan navigálhassunk, méréseket végezhessünk.

Tudjon meg többet

Certainty 3D
Certainty 3D - TopoDOT és egyéb termékek

A floridai székhelyű Certainty 3D céget a 3D-s felmérések és kiértékelések világában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították. A gyors, rugalmas és innovatív cég hamar a világ élmezőnyébe került a rendkívüli pontfelhő-feldolgozási hatékonyságot biztosító TopoDOT szoftverével.

Tudjon meg többet

Terrasolid
Terrasolid - TerraModeler és egyéb termékek

A Terrasolid Ltd. 1989 óta fejleszt felhasználóbarát és hatékony háromdimenziós alkalmazásokat felmérésre és infrastrukturális tervezésre. Az átfogó fejlesztések eredményeként számtalan alkalmazás vált hozzáférhetővé felméréshez, terepmodellezéshez, utcai ill. földalatti vezetékhálózatok tervezéséhez és tájrendezéshez egyaránt.
Ebbe a termékcsaládba olyan sajátos feladatok elvégzésére szolgáló eszközök tartoznak, mint a lézeres letapogatás és fényképezés utómunkálatainak elvégzése, vizsgálati fúrások adatainak feldolgozása. A digitális adatok beolvasását, a felmérés, tervezés és műszerállás közti adatáramlás biztosítását és a modell-alapú tervezési eljárásokat sokoldalú, hatékony és költségkímélő eszközök biztosítják. A Terra-applikációk MicroStation V8, Bentley Map, Bentley Map PowerView és  PowerCivil programokon futtathatók, és egymással integrálhatók.

Tudjon meg többet