TOPODOT (Certainty 3D)

A floridai székhelyű Certainty 3D céget a 3D-s felmérések és kiértékelések világában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították. A gyors, rugalmas és innovatív cég hamar a világ élmezőnyébe került a rendkívüli pontfelhő-feldolgozási hatékonyságot biztosító TopoDOT szoftverével.

A Certainty 3D iroda hátterében egy egész csapat tapasztalata és szaktudása húzódik. A sok évi terepi munka - lézerszkennerrel, kalibrált kamerákkal és egyéb földmérési eszközökkel - biztosítja a kellő tájékozottságot az ügyfelek igényeinek magas szintű kiszolgálására a felméréstől kezdve a kész munka leadásáig.

A Certainty 3D elkötelezettsége vásárlói felé nem ér véget a termék megvásárlásával. Megértve a felmerülő igényeket a folyamatos, rugalmas, alacsony költségű képzések és problémamegoldási módszerek iránt, internetes alapú tanfolyamot és támogató programot kínál a felhasználók számára.

A cég 2013-ban adta meg a jogot a MindiGIS Térinformatikai Iroda Kft-nek termékei teljes körű képviseletére.

Pontfelhők és kalibrált fényképek feldolgozása és vektorizálása

A TopoDOT egy átfogó eszközkészlet a pontfelhők és kalibrált képadatok importálásához és feldolgozásához, melyek statikus, mobil vagy légi lézeres felmérési rendszerekkel készültek. Jellegzetes TopoDOT alkalmazások segítségével kinyerhetjük és létrehozhatjuk a 2D és 3D CAD helyrajzokat és modelleket.

A TopoDOT eszközkészletének integrálásával a meglévő CAD rendszerekbe (MicroStation®, PowerSurvey® és PowerMap®) egy olyan alacsony költségű alkalmazást kapunk az adatok feldolgozáshoz, mely egyedülálló termelékenységet és teljesítményt biztosít.

A TopoDOT speciálisan a szállítási útvonalakra fejlesztett alkalmazás, de hasonlóan eredményesnek bizonyult a földmérési, növényzetfelmérési, építési, és általános infrastrukturális gyakorlatban is. A TopoDOT azzal a - szakmában egyedülálló - képességgel rendelkezik, hogy a pontfelhő adatokat és a CAD elemeket leképezi a kalibrált képekre, perspektivikus nézetben.

A TopoDOT egész feldolgozó eszköztára hatékony, intuitív és gyors. A TopoDOT eszközök hatékonyak és könnyen megtanulhatóak. A programot egy nagyon rugalmas internetalapú licence programmal és felhasználóbarát árszabással kínáljuk. A TopoDOT a Bentley MicroStation V8i CAD alkalmazásán fut.

Árajánlat kérés

Ingyenes webes alkalmazás statikus szkennelési projektek tervezéséhez, idő- és költségbecsléséhez

A TopoPLANNER ingyenes webes alkalmazás mely felhasználható tervezéshez, becsléshez, és irányítja a statikus szkennelési projekteket. A légifelvételek felhasználásával lehetőség van a szkennelési pozíciók megadására, a projekt időigényének és költségének pontos becsléséhez.

Ingyenes kipróbálás

Ingyenes webes alkalmazás mobil szkennelési projektek tervezéséhez, idő- és költségbecsléséhez

A TopoMission ingyenes webes alkalmazás, mely felhasználható tervezéshez, becsléshez, és irányítja a mobil szkennelési projekteket. A légifelvételek felhasználásával lehetőség van mobil szkennelés útvonalának megtervezéséhez, a projekt időigényének és költségének pontos becsléséhez.

Ingyenes kipróbálás

3D képalkotó rendszer platform a gyorsabb, pontosabb és biztonságosabb mérésekhez

A TopoLIFT 3D képalkotó rendszer platform célja, hogy növelje a termelékenységet az Ön 3D képalkotó rendszerének használata során. Csökkenti a beállítási időt, a beállítások számát, gondoskodik a biztonságos és hatékony kezelő környezetről. Akár 400-500 %-kal is növelheti a termelékenységet, és a TopoLIFT használatával nagyobb pontosság érhető el.