Tevékenységek

3D felmérés és dokumentálás

 
Lézerszkennelés

A lézerszkennelés által lehetővé válik a valóság gyors és teljes körű felmérése. Másodpercenként akár 1 millió pont rögzítése is lehetséges. A Geoverse programok által tetszőleges méretű pontfelhőket tudunk kezelni és interneten keresztül megosztani.

Tudjon meg többet

 
3d modellezés pontfelhők alapján

A pontfelhők alapján történő modellezés ember és gép mérnöki és művészi összjátéka. Sok év tapasztalata csiszolja ki a megfelelő arányt az alapszoftver, a célszoftverek és a saját kiegészítő fejlesztések eszközrendszerének használatához.

Tudjon meg többet

 
2D dokumentációk készítése

A pontfelhők alapján a hagyományos 2D-s dokumentáció készítésének lehetőségei jelentősen kitágulnak. A pontfelhő szeletelésével tetszőleges helyen felvett metszősíkokban rajzolhatunk meg metszetrajzokat, alaprajzokat. A homlokzati rajzok előállítása is felgyorsul a pontfelhők megfelelő használatával.

Tudjon meg többet

 
Pontfelhő kiértékelő szoftverek értékesítése

A pontfelhő - épp úgy, mint a valóság - számos szempont szerint értelmezhető: utak, vasutak, felső vezetékek, épületek stb. Számos célterület már kitermelte sok éves tapasztalatra épülő célszoftvereit. Ezeket érdemes bevonni a kiértékelő eszközök közé, így nyerve időt és energiát.

Tudjon meg többet

 
Pontfelhő feldolgozási technológiák fejlesztése

A megfelelő alapszoftverek és célszoftverek kiválasztása után a kiértékelési feladat még mindig igényelhet további speciális eszközöket. Ezen egyedi eszközök fejlesztése teszi teljessé a kiértékelés eszközrendszerét az adott feladatra.

Tudjon meg többet